Documentare pe teren, 14-18.11.2016

În intervalul 14-18.11.2016, în cadrul unei săptămâni dedicată unor activități de diseminare, informare și conștientizare a comunităților locale asupra importanței siturilor Natura 2000 și a beneficiilor pe care acestea le-ar putea aduce acestora, o parte din echipa Promotorului de proiect SIENPHCTS, împreună cu partenerii norvegieni de la NINA, au desfășurat mai multe documentări pe teren. Printre aspectele urmărite, amintim colectarea unor date demografice de la sediile primăriilor, realizarea unor măsurători și prelevare de probe pentru calitatea apei, identificarea unor resurse turistice, completarea bazei de date legată de meșteșuguri locale și colectare informații ihtiofaună.

Specialist în managementul castorilor, dl. Halley Duncan, manager de proiect al partenerului internațional, a semnalat prezența urmelor de castor de-a lungul Tisei, în dreptul localității Teceu Mic.

Tot pe parcursul acestei săptămâni, au fost filmate o serie de cadre, ce vor fi incluse în cadrul filmului documentar dedicat celor două situri Natura 2000.

Filmări

Fotografii

 dsc_0185-2

dsc_0486

dsc_0079-2